31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen, Manisa'nın Yunusemre Belediyesi'nin eski belediye başkanı Mehmet Çerçi, basın toplantısında kendisine usulsüzlüklerle ilgili sorular yönelten vatandaşa çok sert karşılık verdi.

Toplantıda söz alan vatandaş, Çerçi'ye o odanın maliyetinin nasıl karşılandığını sordu. Bu soru tansiyonu yükseltti.

1...

Çerçi, “Aylık gelirim 100 bin TL, eşim de 50 bin alıyor. Etti mi 150, belediyeden de alıyordum. O eşyaları öyle aldık” açıklamasını yaptı.

"ERDOĞAN HASTASIYIM"

Vatandaş ayrıca belediyenin yan kuruluşlarından usulsüz faturalandırmalar yapıldığını öne sürerken "Belgeler elimde" dedi. Çerçi'nin kim olduğunu sorduğu vatandaş kendini AK Partili bir esnaf olarak tanıttı ve "Recep Tayyip Erdoğan hastasıyım" dedi.

Korhan Berzeg'in adli tıp incelemesi tamamlandı! Ölüm nedeni belli oldu mu? Korhan Berzeg'in adli tıp incelemesi tamamlandı! Ölüm nedeni belli oldu mu?

Vatandaş1.

Esnaf, eski başkan Çerçi'ye “Bir saattir vatandaş hayrına tek bir kelimeniz olmadı. 17 bin TL’ye geçinmeye çalışan insanlar var burada, ‘Şu kadar aldım, bu kadar kazanıyorum’ diyorsunuz” sözleriyle tepki gösterdi.

Çıkdışarı1

"SORU SORMA HAKKIN YOK, ÇIK DIŞARI!"

Çerçi, vatandaşın gazeteci olmadığını öğrendiğinde "Sen niye soruyorsun?" diye çıkıştı ve "Sen bir sabotörsün. Gazeteci değilsin, soru sorma hakkın yok, çık dışarı" diyerek tepki gösterdi. Vatandaş gerginlik esnasında salondan çıkarıldı.

Kaynak: Haber merkezi