AK Parti'de şoke eden istifa! Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Ahmet Zenbilci paylaşımında oğlunun adının bir soruşturmada geçmesinden dolayı bu kararı aldığını duyurdu.

AHMET ZENBİLCİ'NİN AÇIKLAMALARI

"Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum."

Konuya ilişkin gazeteci Altan Sancar, Sözcü TV'de detayları anlattı. "Oğlunun adının karıştığı bir uyuşturucu soruşturması var" diyen Sancar, "AK Partililere sordum, Zenbilci bu bilgiyi alır almaz partiden istifa isteğini yönetime bildirmiş. İstifası e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek bir istifa. Zenbilci'nin oğlu şu an Türkiye'de değil. Genel bilgi ABD'de olduğuna dair. Hakkında soruşturma açılmadan önce gittiği belirtiliyor" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber merkezi