Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan Ahu Tuğba, ABD'nin Mimami kentinde beraber yaşadığı kızı Anjelik Calvin'in evinde 1 Eylül günü hayatını kaybetmişti. KOAH hastalığı sebebiyle yaşamını yitirdiği öğrenilen Ahu Tuğba'nın cenazesi 27. günde ülkeye getirildi.

Ahu Tugba 2

Ahu Tuğba için Beyoğlu Atlas’ta anma töreni düzenlendi. Anjelik Calvin annesine son vedasında gözyaşlarını tutamadı ve son sözleriyle adeta yürekleri sızlattı.

Vefasızlıktan yakınan Anjelik annesi öldükten sonra kimsenin yanında durmadığını söyleyerek 'Allah durdu yanımızda. Değerli Türk Devleti, Mevlüt Çavuşoğlu durdu yanımızda. Başka kimse durmadı' diyerek sitem etti.

"ŞOV YAPMAYA GEREK YOK"

Anjelik Calvin anma töreninde sahneye çıktı ve konuşmakta güçlük çekti. Anjelik 'Tabutu başında ne denir ki? Şov yapmaya gerek yok. Allah katında görevimizi yerine getirmek için buradayız. Sinemaya kırk yılın üzerinde emek vermiş bir kız çocuğu düşünün. Sinemayı, ülkesini koşulsuzca seven bir kız çocuğu... Onun için buradayız' dedi ve 'konuşamıyorum affedin beni diyerek' sözlerini tamamladı.

Nuri Alco U4Qs Cover.jpg

NURİ ALÇO KONUŞMA YAPTI

Nuri Alço, Ahu Tuğba’nın anma törenine gelen isimlerden biri oldu. Alço 'Otopsi raporunda bir şey çıkmadı. Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli değil.' açıklamasını yaptı.

İŞTE ŞOK GAZETESİ'NİN ULAŞTIĞI GÖRÜNTÜLER

Muhabir: VESİM PARLAR