Engin ve Dilan Polat çifti 10 ay süren tutukluluğun ardından geçn ay tahliye oldu. Lüks yaşamları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen çiftten Dilan Polat eski günlerine döndü ve attığı her adımı tek tek paylaşmaya başladı.

Ahmet Hakan; Polat'ın sosyal medya kullanımını köşesine taşıdı ve 'Bence Dilan Polat bir hasta. Sosyal medya hastası. Öleceğini bilse yine de uzak duramaz sosyal medyadan. Engin! Onu bir psikiyatriste götür!" dedi. 

X Jhu G Z Egc U Sns Qa5O0I0 Cg

'NORMAL BİR İNSAN NE YAPAR'

Hakan'ın yazısında; 'Mahpus damlarına düştüler. Perişan oldular. Başlarına gelmeyen kalmadı. Malları mülkleri zarar gördü. İşlerini kaybettiler. Şirketleri darmaduman oldu. Normal bir insan ne yapar? 'Allah kahretsin şu sosyal medyayı! Tövbe! Bir daha da bulaşmam' falan der değil mi?

ahmet hakan selehattin demirtaş

'BENCE POLAT'

Fakat bakıyoruz Dilan Polat’a. Israrla ve inatla hayatını sosyal medyada sergilemeye devam ediyor. Kendisine yönelik laf atmalara sosyal medya üzerinden cevaplar veriyor. Sosyal medyayla yatıyor, sosyal medyayla kalkıyor. Bence Dilan Polat bir hasta. Sosyal medya hastası. Öleceğini bilse yine de uzak duramaz sosyal medyadan. Engin! Onu bir psikiyatriste götür!"

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY