Müzik kariyerinde hızla yükselen Ahmet Ermiş, "Karışık Kafalar" adlı yeni şarkısına çektiği kliple dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şarkının söz ve müziği tamamen sanatçının kendisine ait. Yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gören klip, hem hayranlarından hem de müzik eleştirmenlerinden tam not aldı.

Bizans ve Osmanlı’dan izler taşıyan Lala Hayrettin Camisi yeniden ayağa kaldırıldı Bizans ve Osmanlı’dan izler taşıyan Lala Hayrettin Camisi yeniden ayağa kaldırıldı

SAHNELERDE SIKÇA DUYACAKSINIZ

Ermiş’in özgün tarzı ve enerjik performansı, şarkının başarısında önemli bir rol oynuyor. Klipteki yaratıcı görseller ve hikâye anlatımı, izleyicileri ekrana kilitleyen unsurlar arasında yer alıyor. Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte, "Karışık Kafalar" şarkısının sahnelerde sıkça duyulacağına kesin gözüyle bakılıyor.

HAYAT MÜCADELESİ İÇERİSİNDE KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK

“Karışık Kafalar” diyerek yaşamın tüm keşmekeşliğinden herkesin üzerine düşen payı aldığını ifade eden Ahmet Ermiş Şok Gazetesi’ne duygularını şöyle anlattı: “Her ne kadar hareketli, eğlendiren ve insanın kendisini mutlu hissedeceği ezgilerden oluşsa da, aslında günlük yaşamın yoğunluğu, stres ve zorluklardan dolayı ruh halimizi yansıtıyor. Hayat mücadelesi içerisinde kafamız çok karışık. İşte, aşta, aşkta da öyle değil mi? İşte bu şarkı da herkes payına düşeni alıyor. Ama müzik ruhun gıdasıdır misali, vazgeçmeden ve pes etmeden hayatımızı sürdürüyoruz. Kâh seviniyor, kâh üzülüyoruz. ‘Karışık Kafalar’ herkese iyi gelecek diye düşünüyorum.”

Kaynak: MEHMET KIZMAZ