Eski hakem ve şimdinin spor yorumcusu Ahmet Çakar, BTV YouTube kanalında Galatasaray'ın gündemi, Okan Buruk ve Elias Jelert'i değerlendirdi.

Aldığı kararlar nedeniyle sık sık eleştirilen teknik adam Okan Burukla ilgili konuşan Çakar; "Okan Buruk, eleştirileri dinlemesin. Fatih Terim aportta bekliyor. 2 mağlubiyet alırsa ne uçağı ışınlanarak gelir. Bodrum'dan İstanbul 1,5 saat. Okan Buruk, senin etin ne budun ne? Bir gecede seni yerler. Galatasaray'da dün dündür, bugün bugündür." dedi. 

"YA DA SOYGUN VAR"

Çakar'ın açıklamalarında ayrıca "Elias Jelert'i son 5 dakika oyuna almak için 11 milyon Euro veriyorsan bu işte bir sapıklık var. Sağ bek bu ya! Jelert'e 11 milyon Euro harcıyorsan ve sen bunu Rigas, Alanyaspor maçlarında bile sağ bek başlatamıyorsan, sen bu işi hiç bilmiyorsun ya da soygun var, 2 milyon Euro'luk adamı 11 milyon Euro'ya alıp birileri götürdü ya da Jelert, Türkiye'ye adapte olamadı, sapıttı. İskandinavya'dan Türkiye'ye gelip 'Profesyonel yaşamadı' dediğimiz hiçbir adam yok." ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY