Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho katıldığı programda yine Galatasaray'ı hedef alan söylemlerde bulundu. 

Portekizli teknik adam; "Ben 5-0 kazandığımız maç sonunda hakemi eleştiriyorum. Çünkü o ilk yarı kabul edilemez. Galatasaray'ın ilk maçındaki hakemi de gördün. Siyah ile beyaz gibiydi. Bence Galatasaray'a karşı farklı bir bakış var. Bence öyle. Benim doğama aykırı bir şey." dedi. 

Ahmet Cakar Fenerbahce Maci Sonrasi Cileden Cikti

AHMET ÇAKAR NE DEDİ?

Galatasaray camiası tarafından tepki çeken sözlerle ilgili Ahmet Çakar yorum yaptı. Radyo Gol yayınında konuşan Ahmet Çakar, Portekizli teknik adam için "Jose Mourinho’ya Türkiye’ye geldikten sonra ‘Galatasaray’a saldır’ demişler.” ifadelerini kullandı. 

Jose Mourinho programda ayrıca şu sözlere yer vermişti; "Bence kurallar herkes için aynıdır. Kim olursa olsun. Aynı şekilde davranmaları gerekiyor. Galatasaray'ın ligdeki maçlarına baktığım zaman bir fark var. Bu da ligin güvenilirliğine aykırı. Üstelik liginize yurt dışında da saygı duyulmasını istiyorsanız..." 

1724048907981 Thumbs B C 4 F 54 D Bb 8529 D 223 Cec 3056 C 083 D 9 D 06

"MÜTEVAZI DEĞİLİM"

"Tamam, mütevazı değilim. Ama bence benim burada olmam ligin daha çok dikkat çekmesini sağlıyor. Bence bu ligin yurt dışında güvenilir olması için bu işlerin bitmesi gerekiyor. Galatasaray yok, Fenerbahçe yok, Beşiktaş yok. Hiçbir şey yok. Takımlar, hocalar, oyuncular var ve herkes için aynıdır. Benim fikrim bu." ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY