Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerginlik devam ediyor. Son olarak Galatasaray Divan Üyesi Zafer Şener, Fenerbahçe'yi sert sözlerle hedef aldı. Şener, "Kanarya'dan post, Fener'den dost olmaz. Oraya gidip, o Anadolu takımının tribününe giden seyircimize kucak dolusu sevgiler. 3-1 yenerek; haysiyetsiz, şerefsiz ve hırsızlara Türkiye'nin en büyüğünün kim olduğunu gösterdiler. Tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2024 10 14 14.34.48

'BELLİ Kİ TRAVMA VAR'

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, konuyla ilgili kounştu ve 'Zafer Şener'in gençliğinde ya da çocukluğunda belli ki travma var. Resmi bir kürsüye şapkayla ve kapalı bir alana gözlükle çıkması bunu gösteriyor. Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalar terbiyesizce sözler. Ağır hakaret içeriyor.' dedi. 

Ahmet Cakar Bir Kulup Baskani Bana Mesaj Atti Adim Gibi Biliyorum Ki Galatasaray Maci H18292 Daa2D

ALİ KOÇ'U HATIRLATTI

Sözlerine devam eden Çakar; 'Geçen sene Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Rams Park'ta 1-0 yenip sonrasında Ali Koç'un yaptığı açıklamalar daha büyük terbiyesizlik ve daha büyük ayıp. Çünkü sen Fenerbahçe Başkanısın. Zafer Şener, sadece bir Galatasaray taraftarı. Yalnızca üye olan insanlara hitap ediyor.'  ifadelerini kullandı.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY