Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde, 21 Mart tarihinde meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan Burcu A. (24), Sarıçam ilçesine gitmek için özel halk otobüsüne bindi.


101510_ADANADA-SURIYE-UYRUKLU-HUSEYIN-SEVEDI-

Ancak otobüste bulunan Hüseyin S. adlı şüpheli, daha önceden tanıdığı Burcu A.'yı taciz etti. Taciz edilen genç kızın çığlık atması üzerine, otobüsteki diğer yolcular tarafından şüpheli darp edildi. Tacizci şahıs, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü.


Taciz mağduru Burcu A., ifadesinde daha önce de şüpheliyi çevresinde gördüğünü ve kendisini sürekli takip ettiğini belirtti.



 

Deprem bölgesinde tanışıp evlenen hemşire çift, aynı hastanede görev yapıyor Deprem bölgesinde tanışıp evlenen hemşire çift, aynı hastanede görev yapıyor

Şüpheli Hüseyin S. ise savunmasında, olay günü her zamanki güzergahında otobüse bindiğini ve kimseyi taciz etmediğini iddia etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA