TV8, EXXEN, Hull City gibi bir çok alanda kendini geliştiren Acun Ilıcalı terlik sektörüne de adım attı.

Yaptığı yatırımlarla ve servetiyle sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı’nın yaklaşık 100 milyon dolar serveti bulunduğu konuşuluyor.

Acun Ilıcalı bu kez ayağından hiç çıkarmadığı terlikler üzerine harekete geçti ve memleketi Erzurum’da, Fatih Melek ile ortak olarak bir terlik fabrikası kurdu…

Terlik fabrikası üzerine Acun Ilıcalı şunları aktardı;

Yıllardır ekranlarda yer alan Acun Ilıcalı'nın stilinin hiç değişmemesi zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. TV8'de yayınlanan Survivor programı için yılın uzun bir süresini Dominik'te geçiren Ilıcalı, 4 mevsim yaz ayı yaşandığı için parmak arası terlik giydiğiyle ilgili yaptığı açıklamalar terlik fabrikası haberinden sonra akıllara geldi. Ilıcalı'nın FutbolArena kanalına yaptığı açıklamalarda, kendisine yıllar sonra kışlık bir ayakkabı aldığını açıklamıştı. Ilıcalı, “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki... Kışı görmüyorum neden mont alayım. Montu giyecek bir yerim yoktu. 20 yıldır da montum yok açıkçası. Kışın Dominik'teyim. Şimdi kulübüm var, 8-10 tane de mont aldık tabii. İngiltere çok soğuk, esiyor, ayakların uyuşuyor. Mecburen aldım. İlk defa kışlık ayakkabı aldım. 365 günün 300 günü terlik giyiyorum zaten. 60 gün de düğünler, ve resmi olaylardan oluşuyor hayatım. Ayakkabı giyince bir şeyler taşıyor gibi hissediyorum.” demişti.

Kaynak: HANDE DURMAZ