Hull City'nin sahibi olan, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi de olan Acun Ilıcalı geçen hafta A Milli Futbol Takımı’nın maçlarını satın aldığı yönünde haberlele gündeme gelmişti.  Saran Media Group ile UEFA, 2024-2028 yılları arasında UEFA Milli Takım Futbolu kapsamındaki içerikler için hata başında uzun vadeli bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma çerçevesinde, A Milli Futbol Takımı’nın maçları dört yıl boyunca Saran Group tarafından yayınlanacaktı.  Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, anlaşmadan duyduğu memnuniyeti belirterek, "A Milli Takımımızın maçlarının yayın haklarını aldığımız için çok mutluyuz. UEFA ile olan yayın ortaklığımızdan gurur duyuyoruz," ifadesini kullanmıştı. Ancak Saran Group'un yayın hakkını Acun Ilıcalı’nın şirketi ‘Acun Medya’ya sattığı iddia edildi.

Acun-30

ROTAYI SLOVENYA'YA ÇEVİRDİ

Ilıcalı'nın geçen ay Bulgaristan’a yatırımdan yapacağı gündeme gelmişti. Yeni bir iddiaya göre Acun Ilıcalı Bulgaristan'dan vazgeçti ve Slovenya’nın Maribor takımını almak için girişimlere başladı. Ilıcalı Moribor Ludski Vrat Stadı'nda bir niyet mektubu sundu ve Maribor takımıyla nasıl bir iş birliği öngördüğünü anlattı.

Maribor Hangi Ligde Oynuyor Maribor Hangi Ulkenin Takimi Maribor Nerede 2

"TARAFTARLARI SEVİNDİRECEĞİZ"

Acun Ilıcalı mektubunda; “Eylül ayında işleri halledeceğimizi düşünüyorum. Tüm belgeleri beklemek zorundayız ama zaten kulübün birçok faaliyetinden biz sorumluyuz. Burada olmaktan gurur duyuyorum. Kulübü başarılı kılmak için işleri nasıl organize edeceğimi biliyorum. Maribor Avrupa'da mücadele edebilecek bir takım. Bu çok önemli. Amacımız Avrupa'da başarı yaratmaktır. Bu kimsenin kulüp ortağı olmayacak, kendi başarılarını yazmalı. Takımı geliştirmek ve yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Taraftarları da sevindireceğimize inanıyorum. Takım dengeli ve başarılı olduğu anda adım adım ilerleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA