İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan ve yakın zamanda, Slovenya'nın köklü ekiplerinden Maribor'u da satın alma hazırlığında olan Acun Ilıcalı geçen haftalarda yaptığı “Takım alana kadar montum yoktu." sözleriyle dikkat çekmişti. Ilıcalı'nın 20 yıl sonra aldığı montunun fiyatı gündem oldu. Ünlü markaya ait olan 71.900 TL değerindeki mont, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Montla ilgili birbirinden yaratıcı yorum geldi; "Acun almayacak da biz mi alacağız?", "Adam boşuna dertten çok param var demedi", "Zenginin malı yine çenemizi yordu" ve benzeri cümleler havada uçuştu. 

Acun...

Buket Aydın o klişeye düştü: 'Benim gay arkadaşlarım da var' Buket Aydın o klişeye düştü: 'Benim gay arkadaşlarım da var'

'20 YILDIR MONTUM YOKTU'

Onu parmak arası terlikleri ve yaz kış giydiği tişörtleriyle görmeye alıştığımız ünlü isim katıldığı bir programda; “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki. Kışı görmüyorum neden mont alayım. Montu giyecek bir yerim yoktu. 20 yıldır da montum yok açıkçası. Kışın Dominik'teyim. Şimdi kulübüm var. 8-10 tane de mont aldık tabii. İngiltere çok soğuk esiyor, ayakların uyuşuyor. Mecburen aldım. İlk defa kışlık ayakkabı aldım. 365 günün 300 günü terlik giyiyorum zaten. 60 gün de düğünler ve resmi olaylardan oluşuyor hayatım. Ayakkabı giyince bir şeyler taşıyor gibi hissediyorum." demişti. 

Muhabir: DEMET SAROVA