Meksikalı YouTuber ve Onlyfans fenomeni Lizbeth Rodriguez ile Acun Medya’da muhasebe sorumlusu olarak çalışan Barış Akkaya ile evlendi. Meksika basınına yansıyan haberlere göre, Rodriguez’in, Türk genci Barış Akkaya ile nişanlandığını açıklaması takipçileri ve sevenleri için büyük sürpriz oldu. 

Ekran Resmi 2024 08 23 14.28.10

SADE BİR DÜĞÜNE İMZA ATTILAR

Rodriguez, bu açıklamasından birkaç gün sonra ise evlendiğini duyurdu. Meksika Eyaleti, Huixquilucan'da gerçekleşen düğün töreni, sadece çiftin en yakın aile ve arkadaşlarının hazır bulunduğu samimi ama zarif bir ortamda yapıldı. Akkaya’nın annesi Selma Yegek’in de, Meksika’daki düğüne Türkiye’den online olarak katıldı.

Ekran Resmi 2024 08 23 14.28.01

GELİN SURVIVOR'A KATILMIŞ 

Patronlar Dünyası'nın haberine göre; Sızdırılan görüntülerde Rodriguez, beyaz, kolsuz, denizkızı tarzı, vücudunu öne çıkaran elbisesi ve sade, zarif makyajıyla göz kamaştırdı. Yumuşak dalgalarla şekillendirdiği saçlarıyla, gelin görünümüne romantik bir dokunuş katan Rodriguez, peri masallarını andırdı. Türk genci Barış Akkaya ise klasik siyah yemek ceketi, beyaz gömlek ve siyah papyonu, kendine özgü sakalı ve topuzuyla sofistike bir görünüm sergiledi. 

Türkiye’de yayımlanan popüler yarışma Survivor Türkiye’nin benzeri olan Survivor Mexico’nun yarışmacılarından biri olduğu da öğrenilen Rodriguez ile Akkaya, aynı ülkedeki Grutas Tolantongo'da balayındalar.

Kaynak: HABER MERKEZİ