Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasındaki derbide Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendi.Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

"BİR MAÇLA ŞAMPİYON OLUNMUYOR"

"Hepimiz çok üzgünüz. Bir maçla şampiyon olunmuyor, kaybedilmiyor." diyen Ilıcalı "Mühim olan ortaya konan futbol. 4-5 pozisyonumuz var. İstatistiklerde, gol pozisyonlarında 2 katı rakamlarımız var. Oynanan oyuna bakarım. Bu durumda gelecekle ilgili iyimserim ama bugün için çok üzgünüm." ifadelerini kullandı. 

"MOURINHO GEREKLİ MÜDAHALELERİ YAPACAKTIR"

"Geriye bakmak istemiyoruz, ileriye bakıyoruz. Geriyi konuşmayacağız. Yarından itibaren gelecekle ilgili tekrar çalışmalara başlayacağız. Söylüyorum, herhalde futbolla ilgili herkes bilir ki eylül aynın ortasını geçmiş bir dönemde 8 aylık süreçle ilgili ne gibi bir durumu olabilir. Başarının yolu hataların düzeltilmesi ve takımın ileri gitmesidir. Jose Mourinho gerekli müdahaleleri yapacaktır." şeklinde sözlerine devam eden Acın Ilıcalı; "Bir futbolcu çok iyi oynamayabilir. Osimhen çok mu iyi oynadı bugün, En-Nesyri de iyi oynamadı. Forvetler derbilerde çok pozisyon bulamaz. Bireysel performanslara girmeye gerek yok." dedi. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY