Açıkgöz’ün Çatalca’da amatör sporu canlandırmak, daha önce yaşadığı başarıları tekrarlamak istediği, bunun için de bir ekip oluşturarak daha önce Çatalca’da federe olarak oynamış ancak şu an aktif olmayan bir kulübün şartlarını araştırdığı ifade edildi. Açıkgöz’ün uygun şartlarda bir kulüp olması adına Çatalca’daki gençliğe spor yaptırmak, altyapısıyla ve A takımıyla hedefe gidecek bir oluşum için düğmeye bastığı bildirildi. Açıkgöz’ün bu çalışmaları sürdürürken Cengiz Kar, Aziz Irmak’a tam yetki verdiği, İbrahim Keskin’i de koordinatör olarak görevlendirdiği belirtildi. 
IRMAK VE KESKİN’E TAM YETKİ
Açıkgöz’ün yıllardan beri hayalini kurduğu bu düşünceyi hayata geçirmek için bu kez çok istekli olduğu kaydedildi. Hafta sonunda Çatalcaspor’un Siirt İl Özel İdare ile oynadığı maçı da tribünden takip eden Açıkgöz maç çıkışında da basın mensuplarına açıklama yaptı. Açıkgöz yakın zamanda amatör liglerde oynayan bir takımı yeniden federe ederek amatör sahalarda yeniden boy göstermek istediklerini söyledi. Açıkgöz “İnşallah en yakın zamanda eskiden liglerde mücadele eden bir kulübü yeniden federe edip amatör liglerde boy göstermek istiyoruz. Bu konuda da Cengiz Kar, Aziz Irmak ve İbrahim Keskin’den de her konuda destek alarak ilerleyeceğiz. İnşallah güzel ve iddialı bir takım kurup liglerde boy göstereceğiz.” Diye konuştu. 
KESKİN GÖREVİ KABUL ETTİ
Öte yandan Açıkgöz’ün yeni kulüp oluşumunda gazeteci İbrahim Keskin’den de yardım istediği ifade edildi. Keskin’in de bu oluşumda koordinatör olarak görevi kabul ettiği, federasyon ayağında Açıkgöz’ün sağ kolu olacağı kaydedildi. MÜNEVVER BEYZA MORGİL

Kaynak: Münevver Beyza Morgil