Avrupa Şampiyonası heyecanla bekleniyor. A Milli Futbol Takımı, Gürcistan ile kozlarını paylaşacak. Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'te A Milli Futbol Takımı, Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile kozlarını paylaşacak.

MONTELLA'DAN ANCELOTTI TAKTİĞİ

Türkiye - Gürcistan maçı 18 Haziran Salı günü saat 19:00'da TRT 1'de canlı yayınlanacak. Öte yandan, Teknik Direktör Vincenzo Montella, zorlu karşılaşmanın ilk 11'i için Almanya'daki antrenmanlarda bazı denemeler yapıyor.

MAÇTA FİŞİ ARDA GÜLER ÇEKECEK

İtalyan çalıştırıcı, sürpriz bir plan üzerinde kafa yoruyor. Montella, Gürcistan maçında Arda Güler'den Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin faydalandığı gibi faydalanmak istiyor. Tecrübeli teknik adam, 19 yaşındaki genç futbolcuyu mücadeleye sonradan sokarak yorgun düşen rakibini nakavt etmeyi planlıyor.

Vincenzo Montella, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan ve Orkun Kökçü üçlü orta sahası ile karşılaşmaya başlamak istiyor. Savunmanın göbeğinde ise Abdülkerim Bardakcı'nın yanında Kaan Ayhan'ın yer alması bekleniyor. İtalyan hoca, bu ilk 11 dışında Arda'nın da ana kadroda yer aldığı seçenekler üzerinde de çalışmalar yapıyor. Başarılı çalıştırıcı, son kararını iki gün içerisinde verecek.

REAL KARARINDAN VAZGEÇMEYECEK

Dev turnuva öncesinde İspanya'nın başkenti Madrid, Arda Güler'in performansını yakından takip ediyor. İspanyol basını EURO 2024'ün, Arda Güler'in sadece değerini ve önemini artırabileceğini vurguladı ve Real Madrid'in Arda Güler'le ilgili planlarını değiştirmesini beklemediğini ifade etti.

MOURINHO ŞOKLA KARŞI KARŞIYA

Anceloti'nin prensi olan milli yıldızın, gelecek sezon da Real Madrid'de kalacağı gelen bilgiler arasında. Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle birlikte Arda Güler'in adı son dönemlerde sarı-lacivertli takımla anılıyordu. Bu gelişmeler doğrultusunda olası bir kiralık transferin mümkün olmadığı gün yüzüne çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ