Hindistan'da yerel bir polis karakolu, 9 yaşında bir kız çocuğuna yönelik tecavüz ve cinayet iddialarının ortaya çıkmasından sadece birkaç saat sonra, öfkeli kalabalık tarafından ateşe verildi.

EVE DÖNMEYİNCE

Haber ajansı Press Trust of India'nın (PTI) haberine göre; Batı Bengal'de yaşayan kızın ailesi, özel derslerin ardından 9 yaşındaki miniğin evine dönmediği gerekçesiyle yerel polis karakoluna ihbarda bulundu.

GÖLETTE BULUNDU

Zavallı miniğin cesedi, 1 gün sonra bir gölette bulundu. Kızın babası, "Derslerden eve dönerken saat 17.00 civarında yerel pazardaki dükkanıma geldi. Ancak gece eve döndüğümde, eve hiç ulaşmadığı söylendi. Onu aramaya başladık. Daha sonra cesedi evimizden yaklaşık bir kilometre uzakta bulundu" dedi.

ÖNCE YAĞMALANDI

Yerel halk, kızın tecavüze uğrayıp öldürüldüğünü iddia ediyor ve polisin ilk şikayetler üzerine derhal harekete geçmediğini söylüyor. Bu arada, polis kızın cesedini almak için köye girdiğinde, yuhalandılar ve öfkeli kalabalık, ateşe vermeden önce polis karakolunu yağmaladı. Kadınlar da süpürgeler ve mutfak eşyalarıyla silahlanarak sokaklara çıktı!

Kaynak: HABER MERKEZİ