4 gün arayla iki banka soygununa karışan 88 yaşındaki Steven Whitecloud, suçunu itiraf etti. ABD Bölge Hakimi Susan Watters, Whitecloud'u iki yıl hapse ve ardından üç yıl denetimli serbestliğe mahkum etti. Mahkeme ayrıca adamın tazminat olarak 3.092 dolar ödemesine karar verdi.

Mahkeme belgelerinde, Whitecloud'un; torunu 26 yaşındaki Patrick Justice'le bu eylemleri gerçekleştirdiği belirtildi. Hırsızlık sonrasında kaçmak için araba kullanan yaşlı adam, bir kovalamacanın ardından torunuyla birlikte ele geçirilmişti. Yetkililer, ikilinin her iki soygunda toplam 15.000 dolar çaldığını söyledi.

Suriye’de şüpheli trafik kazasında Esad’ın danışmanı hayatını kaybetti! Suriye’de şüpheli trafik kazasında Esad’ın danışmanı hayatını kaybetti!

NEFES ALAMIYOR AMA SOYUYOR!

2008 yılında banka soygunundan suçlu bulunan ve 10 yıl eyalet hapishanesinde mahkum edilen Whitecloud'un, torununa tıpkı kendisi gibi banka soymasını önerdiği ortaya çıktı.

Son evre akciğer kanseri, hepatit C, yüksek tansiyon, artrit ve skolyoz gibi ciddi sağlık sorunları bulunan 88 yaşındaki adam, ek oksijen kullanımına ihtiyaç duyuyor ve hareket kabiliyeti sınırlı. Bu sebeple de sadece 2 senelik bir hapis cezasına çarptırıldı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ