New York'ta yaşayan 81 yaşındaki kadın, kafasına yumruk atan bir adamın rastgele saldırısına rağmen dışarıya çıkmayı sürdüreceğini söyledi. FOX 5 televizyonu, sadece Gloria ismini kullanmayı tercih eden kadının, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatta olduğu için "şanslı" hissettiğini söylediğini bildirdi.

BEYİN SARSINTISI

Yüzünde ve boynunda morluklar oluşan Gloria, FOX 5'ten Duarte Geraldino'ya röportaj verdi. Saldırıdan dolayı beyin sarsıntısı geçirdiği için olay hakkında pek bir şey hatırlamadığını söyledi. Yine de yaşananları "korkutucu" olarak tanımladı.

GERİ DÖNÜP VURDU

Videoda 81 yaşındaki kadının bir kaldırımda köpeğiyle yürüyüşe çıktığı görülüyor. Siyah giysili adam, yanından geçerken Gloria'ya bir şeyler söylüyor. Bir süre sonra geri dönüp kafasına yumruk atıyor.

DUVARA ÇARPTI

Kanal, videoyu kesip saldırının tamamını göstermese de Gloria'nın dengesini kaybedip yere düşmeden önce kafasını binanın duvarına çarptığını bildirdi. Videonun bir sonraki bölümünde Gloria'nın yerde yattığı, adamın uzaklaştığı ve çevredekilerin yardıma koştuğu görülüyor. New York Polis Departmanı, soruşturmayı sürdürüyor. Saldırgan henüz yakalanamadı.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül