TÜVTÜRK, Bolu, Gaziantep, Kütahya, Kayseri, Adıyaman, İzmir ve Çorum gibi illerde toplam 19 personel alımı yapacak. Başvurular için adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları yeterli. Ayrıca A2, D ve E sınıfı ehliyetleri olanlar avantajlı durumda olacak. Başvurular İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

TÜVTÜRK PERSONEL ALIMLARI
TÜVTÜRK tarafından yapılan son duyurulara göre Araç Teknik Muayene İstasyon Teknisyeni alımı yapılacak. Alımlar Bolu Merkez için 1, Gaziantep Islahiyeiçin 2, Kütahya Tavşanlı için 5, Kayseri Kocasinan için 4, Adıyaman Merkez için 2, İzmir Gaziemir için 2, Gazitanep Nizip için 1, Çorum Sungurlu için 4 ki olarak yapılacak. 

Başvuru yapacak adayların Mekanik, Motorlar, Endüstri Mesleki Orta Düzey mezunu olması, Otomotiv, Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojileri ya da Tesviye bölümü mezunu olması, MS Office programlarını kullanabilmesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutması, B sınıfı sürücü belgesine sahip olması şartlarını taşımaları gerekiyor. A2, D, E sınıfı sürücü belgelerine sahip olan adaylar öncelikli olarak değerlendirilecek. TÜVTÜRK personel alım başvuruları İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ