Kentucky Polisi, haftalardır kayıp olan 8 aylık bebeği her yerde aramayı sürdürüyor. Bir motelde uyuşturucu zulasıyla birlikte bulunan kız çocuğunun anne ve babası ise tutuklandı. Miya Tucker Rudd adlı çocuk, kayıp ilan edilmişti. Ailenin evinde arama yapıldı ancak hiçbir şey bulunamadı.

Olay çiftin akrabalarının mayıs ayı başında yaptığı ihbarla ortaya çıktı. İfadelere göre; minik bebek ortalarda yoktu. Kızın annesi 29 yaşındaki Tesla Tucker ve babası 30 yaşındaki Cage C. Rudd, Owensboro'da bir motelde, bebeğin nerede olduğuna dair hiçbir bilgi olmadan ve ellerinde büyük miktarda zulayla bulundu.

BİZE YARDIMCI OLMUYORLAR

Kentucky Eyalet Polisi'nden Memur Corey King, "Ebeveynlerle görüşmeye çalıştık ve bu konudaki soruşturmamızda pek işbirliği yapmıyorlar. Bize bebeğin nerede olduğunu bilmediklerini ve bir akrabalarının yanında bulunma ihtimalinin olduğunu söylediler! Bunun gibi bir şey söz konusu olduğunda pek çok olasılık var" dedi.

Çift; uyuşturucu kaçakçılığının yanı sıra reşit olmayan bir çocuğu terk etmek ve çocuk istismarıyla suçladı. Polis ayrıca çiftle birlikte Deanfield Church Road'daki evlerinde yaşayan Ricky Smith adlı başka bir adamı da gözaltına aldı. Polis, Smith'in evi uyuşturucu kaçakçılığı için bir üs olarak kullandığını söyledi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ