Bill Belichick'in kız arkadaşı Jordon Hudson, özel hayatlarına dair dev bir adım attı! 24 yaşındaki eski amigo, çiftin son tatillerinden bir dizi fotoğraf paylaşarak 72 yaşındaki Belichick ile ilişkisini resmileştirdi.

TARTIŞMA KONUSUYDU

Hudson, Instagram'da bir teknede çektiği selfie ile "Yazın özeti" diye yazdı. Eski New England Patriots koçunun yaşadığı ilişki uzun süredir tartışma konusuydu. Hatta bazı oyuncular, bu ilişkiyle ilgili yorumlarda bulunmuştu.

UÇUŞTA TANIŞTILAR

Haziran ayında TMZ, Belichick'in eski bir amigo kızla çıktığını ilk kez yazmıştı. Haber kaynağına göre; ikili, 2021'de Boston-Florida uçuşunda tanıştı. Çift, kamuoyuna açıklama yapmayarak ilişkilerini gizli tutmaya çalışsa da bazı NFL oyuncuları ilişki hakkında olumsuz yorumlarda bulundu.

LİSEDEN BAHSEDERDİ!

Eski New England Patriots oyuncusu Rob Gronkowski, "Koç, berbat olduğumuz zamanlarda Foxborough Lisesi'nden bahsediyordun. Ama şimdi Foxborough Lisesi'ne neden bu kadar takıntılı olduğunu biliyorum: yeni kız arkadaşını izliyordun!" demişti. Unutulmaz oyunculardan Tom Brady ise, "Şimdi emekliyim... En sevdiğim şey birkaç ay önce Koç Belichick'in o zavallı kızın evinden sabah 6'da gizlice çıktığını yakalayan Ring kamerası" açıklamasını yapmıştı!


 

Muhabir: Eray Erginbaş