Karısına uyuşturucu verdikten sonra yabancıların tecavüzüne izin verdiği gerekçesiyle yargılanan Fransız bir emekli, ülke çapında dehşete yol açtı. Şu anda 50 kişi  Fransa'nın güneyindeki Avignon kentinde yargılanıyor. Davada, ana şüphelinin Fransa'nın devlete ait elektrik şirketi EDF'de çalışan 71 yaşındaki eski bir çalışan olduğu belirtiliyor.


92 TECAVÜZ VAKASI!


Polis, 72 erkek tarafından işlenen toplam 92 tecavüz vakasını tespit ederken, bu kişilerden 51'inin kimliği belirlendi. Yaşları 26 ile 74 arasında değişen adamlar, 72 yaşındaki kadına tecavüz etmekle suçlanıyor.


10 YIL FARK ETMEDİ!


Avukatları, kadının aşırı derecede uyuşturucu aldığı için on yıl boyunca yaşanan tacizden haberi olmadığını söylüyor. Avukatlarından biri olan Antoine Camus, davanın kendisi için "korkunç bir çile" olacağını söyledi.


ONLARI HERKES GÖRSÜN!


Camus; mahkemeye üç çocuğunu da yanına alarak gelen kadının, kapalı kapılar ardında yargılanmak istemediğini, çünkü "saldırganları herkesin görmesini istediğini" söyledi. Polis, sanık Dominique P.'nin Eylül 2020'de bir alışveriş merkezinde üç kadının eteklerinin altında gizlice çekim yaparken bir güvenlik görevlisi tarafından yakalanmasının ardından soruşturmaya başladı.


20 ARALIK'A KADAR


Yetkililer, bilgisayarında karısının görünür şekilde bilinçsiz ve çoğunlukla cenin pozisyonunda olduğu yüzlerce fotoğraf ve video bulunduğunu söyledi. Görüntülerde, 6 bin nüfuslu Mazan köyünde çiftin evinde yaşanan onlarca tecavüz olayının yer aldığı iddia ediliyor. Davanın 20 Aralık'a kadar sürmesi bekleniyor.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ