İngiltere Crowborough'da bir adam, altı yaşından küçük iki çocuğa karşı çok sayıda cinsel suç işleme sebebiyle tutuklandı. Sussex Polisi, 38 yaşındaki Andrew Evans'ın sabit bir adresi olmadığını ve bir çocuğa cinsel saldırıda bulunmak, bir kıza cinsel saldırıda bulunmak ve iki kez cinsel saldırıda bulunmakla suçlandığını söyledi.

2021-2022 ARASINDA

Polis, Eylül 2021 ile Ocak 2022 arasında çocuklara yönelik cinsel saldırılarda bulunulduğuna dair ihbarlar aldı ve konuyla ilgili soruşturma başlattı. Uzun süren araştırmaların ardından sapığın Andrew Evans olduğu belirlendi ve hemen tutuklandı.

MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Evans Crawley Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılacak. Polis, mağdurlara ve ailelerine uzman memurlar tarafından destek sağlandığını söyledi. Sapık adamın ise hayatının geri kalanını parmaklıklar arkasında geçirmesi bekleniyor.

İSİMLERİ AÇIKLANMADI

Yaşları sebebiyle kurbanların isimleri açıklanmadı. Bu sebeple ailelerine dair bilgiler de kamuoyuna sunulmadı. 38 yaşındaki Andrew Evans'ın başka kurbanlara da saldırmış olabileceğinden şüpheleniyor. Bu sebeple konuyla ilgisi bilgisi olan şahısların yetkililere başvurması istendi. Yeni kurbanlar ortaya çıkarsa o kişilerin de kimliklerinin açıklanmaması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ