Arizona'da 51 yaşındaki Todd Christopher Marchetti, kendisinden kaçan sevgilisinin evine girdi. Burada anneyi ve kendisinden olan çocuğu rehin aldı. Annenin arkadaşı Linda Ogle; kurbanın, Marchetti'nin tacizinden kaçmak için ailesinin yanına taşındığını söyledi.

Ogle, Marchetti'nin ailesi şehir dışındayken kurbana işkence yapmayı planladığını söylerken, "Pencerelerden birinden geçmek için balta kullandı. Koli bandı, ipler, farklı şekillerde pense ve birkaç farklı kasap bıçağı getirdi" açıklamasında bulundu. Ancak anne, bir süre sonra evden kaçmayı başardı ve yakındaki bir inşaat ekibinden yardım istedi.

EVİ YAKARKEN ATEŞ AÇTI

Memurlar, eve vardıklarında içeriden çok sayıda silah sesi geldiğini duydu. Bir polis memuru evdeki şüpheliye doğru ateş ederken, diğer polisler de bebeği kurtarmak için içeri daldı. Çocuğun çok sayıda kurşun yarası olduğu tespit edildi. Hastaneye kaldırılan bebeğin durumunun kritik ancak stabil olduğu belirtildi. Hafif yaralanan anne ise olay yerinde tedavi altına alındı.

SWAT ekipleri evin içinde barikat kuran ve teslim olmayı reddeden Marchetti ile pazarlık yapmaya çalıştı. Sonrasında adam evi yaktı! Bu esnada ateş etmeyi sürdürdüğü için yangına müdahale edilemedi. Bir süre sonra içeri girdiklerinde Marchetti'yi ölü halde buldular. İntihar ettiği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ