İngiliz devi Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır'ın geleceği hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kırmızılılarda mutlu olmadığı ve ayrılmak istediği bilinen tecrübeli file bekçisi sürpriz bir imza atmaya hazırlanıyor.

ALTAY BAYINDIR, AJAX'A GİDİYOR

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Premier Lig'in lokomotifi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, burada aradığını bulamamıştı. Kaleyi bir türlü devralamayan milli eldiven takımdan ayrılıyor. Hollanda basınında yer alan habere göre; Ajax, Altay Bayındır'ın transferi için Manchester United ve 26 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya vardı.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Transferin kısa bir süre sonra açıklanacağı haberin detaylarında, Ajax'ın Altay ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı bilgisine yer verildi. Kırmızı-beyazlı ekibin, bu transfer için ne kadar bir bonservis bedeli ödeyeceği hakkında bir bilgiye yer verilmedi. 

GEÇEN SEZONDA İLGİLERİ VARDI

Ajax, geçtiğimiz sezon başında bir kez daha Altay Bayındır'a ilgi göstermişti. Ancak başarılı file bekçisi kararını o dönem Manchester United'dan yana kullanmıştı. Kırmızılılarda sadece 1 maça çıkan Altay Bayındır, bu mücadelede kalesinde 2 gole engel olamamıştı. 

Editör: Bedirhan Altundağ