32 yaşındaki iki çocuk babası Burhan Karakuş, 19 Eylül 2020’de Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Dedeler Köyü’nde ölü bulundu. İntihar süsü verilen olayda, 17 saat sonra kafasında iki kurşun tespit edilmesiyle cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Ancak, Burhan Karakuş'un katili hala bulunamadı.

İntihar süsü verilse de 17 saat sonra kafasında iki kurşun tespit edilmesiyle cinayete kurban gittiği anlaşılan Burhan Karakuş'un faili hala meçhul.
Eşi Sevgi Karakuş’un Didem Arslan’ın sunduğu 'Vazgeçme' programına katılmasıyla cinayete dair yeni bilgilere ulaşıldı. Sevgi Karakuş, eşinin kendisine son olarak "Hakkını helal et, çocuklara iyi bak" dediğini ve iş yerinde ayrıldığını ifade etti. Karakuş, eşinin son görüldüğü evde üç kadın tarafından öldürülmüş olabileceğini öne sürdü.

Sevgi Karakuş, eşinin kendisine son olarak "Hakkını helal et çocuklarıma iyi bak" dediğini ve işe gittiğini belirterek yanından ayrıldığını, eşinin son görüldüğü evdeki üç kadın tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia etti.
Programda ortaya çıkan bilgilere göre, Burhan’ın yakın arkadaşı Utku’nun eşi Feride ile ilişkisi olduğu iddia ediliyor.


Ancak Burhan öldürülmeden 4 gün önce, Feride'nin kız kardeşi Gamze ile öpüşürken görüntülenmiş.
 

Üstelik, Burhan öldürülmeden dört gün önce Feride’nin kız kardeşi Gamze ile öpüşürken görüntülendiği ortaya çıktı. Ayrıca, Feride ve Gamze’nin annesi Aysel’in de Burhan’ın abisi Muhammet ile ilişkisi olduğu öne sürülüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ