ABD'de Emniyet güçleri, Kentucky'nin kuzeyindeki bir evde düzenlenen parti sırasında meydana gelen silahlı saldırıda dört kişinin öldüğünü, üç kişinin de yaralandığını söyledi. Yetkililer, şüphelinin evden kaçmasının ardından polis takibinin başladığını belirtti. En sonunda saldırganın aracı bir hendeğe düştü ve yakalanacağını anlayan katil, son kurşunu kendi kafasına sıktı.

TEK BAŞINA HAREKET ETTİ

Polis Şefi Jeff Mallery. "Evde silahla vurulmuş 7 kişi tespit ettik. Ne yazık ki 4'ü hayatta değildi. Kalanlar hastaneye kaldırıldı ve iyileşmeleri bekleniyor" açıklamasında bulundu. 21 yaşındaki Chase Garvey olarak tanımlanan şüpheli, kendisini vurmasının ardından hastaneye götürüldü ancak burada son nefesini verdi. Yetkililer, şüphelinin tek başına hareket ettiğini kaydetti.

BİZZAT DAVET EDİLMEMİŞTİ

Jeff Mallery, ev sahibinin 21 yaşındaki oğlunun doğum günü partisi için insanların toplandığını söyledi. Polis şefi; Melissa Parrett (44) olarak tanımlanan ev sahibinin saldırıda öldüğünü belirtti. Mallery, Garvey'in partide tanıdığı kişilerin olduğunu ancak kişisel olarak davet edilmediğini açıkladı. Polis, saldırıda hayatını kaybeden diğer kişilerin 20 yaşındaki Shane Miller, 20 yaşındaki Hayden Rybicki ve 19 yaşındaki Delaney Eary olduğunu söyledi.

BURADA İLK KEZ OLDU

Polis Şefi Mallery, "Ülke çapında neler olup bittiğini biliyorum. Ancak bu bölgede ilk kez toplu silahlı saldırı yaşadık. Evet, çok duygusal. Dualarım kurbanlar, aileleri ve bu durumdan etkilenen herkes için" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ