Mülkünde kömürleşmiş kalıntılar bulunmasının ardından tutuklanan Floridalı Rory Atwood, bu ayın başlarında kaybolan dört kişilik bir aileyi öldürüp yaktı. Polislere göre; adam suçunu itiraf etti. Rain Mancini (26), Phillip Zilliot (25) II ve iki çocuklarının en son 12 Haziran Çarşamba günü görüldükleri sonra da ortadan kayboldukları belirtildi. 

Minik Karma Zilliot (6) ve Phillip Zilliot III (5) daha büyük endişeye sebep olmuştu. Yetkililer; çiftin arkadaşı Rory Atwood'un, polisin mülkünde insan kalıntıları bulması üzerine birden fazla cinayet şüphesiyle tutuklandığını söyledi.

ARKADA CESETLERİ FARK ETTİ

25 yaşındaki Atwood'un mülkünü onlara kiraladığı öğrenildi. Ancak mahkeme belgelerine göre; 1 Haziran'da kira ödemedikleri için aileyi tahliye ettiği belirtildi. İddiaya göre; aile tekrar oraya dönünde Rory Atwood çok sinirlendi. Kadının kardeşi, sanıkla FaceTime görüşmesi yaparken, arkada cesetleri fark etti ve durumu Emniyet görevlilerine haber verdi.

Polis ilk aramada bir şey bulamadı ancak eğitimli bir köpek, arka bahçedeki ateş çukurunun içinde küçük bir çocuğun kemiğini ortaya çıkardı. Sonra da diğer kemikler tespit edildi. Rory Atwood'un iddiasına göre; kendisine bıçakla saldırıldı ve bu yüzden nefsi müdafaa sonucu cinayetleri işledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ