ABD'de Maine yetkilileri, kocası ve köpeğiyle birlikte dört gün boyunca ormanda kaybolan bir kadını kurtardı. Yerel haber kaynağı WTMV'ye göre; 72 yaşındaki Pamela Helmstadter son derece bitkin ve üşümüş bir haldeydi. Maine Warden Service, 82 yaşındaki kocası John Helmstadter'ın kendisinden 180 metre uzaklıktaki bir alanda ölü bulunduğunu söyledi.

AYAĞA KALKAMADI

Çift, köpekleriyle yürüyüşe çıkmak için evlerinden ayrılmıştı. Evlerinin arkasındaki patikaları takip ettiler. Kocası patikadayken düştü ve ayağa kalkamadı. Pamela o sırada cep telefonunu yanında getirmemişti. Bu yüzden yardım aramak için yürüdü ama yolunu bulamadı.

KOMŞULARI BİLDİRDİ

WTMV'nin haberine göre; komşularının çifte bir paket getirmesi ve paketin birkaç gündür aynı yerde kaldığını fark etmesi üzerine yetkililer uyarıldı. 4. günde bir koruma görevlisi ve K-9 köpeği hipotermiden muzdarip olan Pamela'yı buldu. Çiftin köpeği o sırada onunla birlikteydi.

ÜZERİNE YATTI

Bir yetkili, "Onu bulduklarında köpeği çok korumacıydı. Hatta göğsünün üzerine uzanmıştı. Köpeğin geceleri de onu sıcak tutmak için aynısını yaptığı anlaşılıyor. Saldırmaya da çalıştı ancak sonra sakinleşti" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ