51 yaşındaki James Hart, 31 Mayıs'ta ABD League City iskelesinde iple asılı bulunan, dört çocuk annesi 30 yaşındaki kız arkadaşı Giselle Salazar'ın ölümüyle bağlantılı olarak suçlandı. League City Polis Departmanı, dedektiflerin Salazar'ın ölümünü vücudunun pozisyonu nedeniyle hemen şüpheli olarak değerlendirdiğini söyledi.

KOLLARINDAN BİRİ DİK KONUMDAYDI

Kadın asılı olmasına rağmen kollarından biri dik konumdaydı. Polisler, kurbanın farklı bir yerde öldürüldükten sonra oraya taşındığını düşünüyor. Salazar'ın nasıl öldüğü henüz belli değil. Polis, soruşturmanın devam ettiğini ve adli tıp ofisinin henüz tam raporunu yayınlamadığını söyledi.

SUÇLAMALARI REDDETMİŞTİ

Salazar'ın cesedini bulduktan sonra polis, kurbanın erkek arkadaşı olabilecek bir adamla konuştuklarını söyledi. Polis tarafından sorgulandığında perişandı ve kısa bir süre teknesinden çıkmadı. Salazar, mart ayından beri Hart'ın teknesinde yaşıyordu. Hart, Giselle'e asla zarar vermeyeceğini ve ölümünü polis ona söylediğinde öğrendiğini belirtti.

KEFALETİ 800 BİN DOLAR

Basın kuruluşlarına göre; onu en son, ölü bulunmasından saatler önce tuvaleti kullanmak için tekneden ayrılırken görmüştü. Hart'ın avukatı henüz belli değil. Şu anda 80.000 dolarlık kefaletle hapishanede tutuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ