New York savcıları, Long Island seri katili olduğundan şüphelenilen Rex Heuermann'ın iki kadını daha öldürmekle suçlandığını duyurdu. New York yetkilileri Heuermann'ı otuz yıl boyunca meydana gelen altı kadının öldürülmesiyle ilişkilendirdi.

Yeni suçlamalar; polis müfettişlerinin, Heuermann'ın New York'taki evinde ve Gilgo Beach seri cinayetleriyle bağlantılı ormanlık alanda arama yapmasının ardından geldi. Suffolk İlçe Bölge Savcısı Ray Tierney, "Soruşturma devam ediyor ve bu soruşturma hem Gilgo Plajı'nda hem de ötesinde bulunan cesetleri kapsayacak şekilde genişletildi" dedi.

DNA KALINTILARI ORTAYA ÇIKARDI

Savcılara göre; 60 yaşında evli bir baba ve eski mimar olan Heuermann, 20 yaşındaki Jessica Taylor'ın 2003'teki ve 28 yaşındaki Sandra Costilla'nın 1993'teki ölümüyle ilgili suçlandı. Temmuz 2003'te Taylor'ın bazı vücut kalıntıları Manorville, New York'ta keşfedildi. Daha sonra 2011'de kafatası, elleri ve kolları Gilgo Plajı yakınındaki bir otoyolda bulundu.

Müfettişlere göre telefon kayıtları, Taylor öldürüldüğü sırada Heuermann'ın karısı ve çocuklarının şehir dışında olduğunu gösteriyordu. Adli tıp uzmanları, Taylor ve Costilla'nın cesetlerinde bulunan saç kalıntılarının DNA testi yoluyla Heuermann'a bağlandığını söyledi. Bir sonraki duruşma tarihi 30 Temmuz olarak planlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ