Yetkililer, ABD Georgia'nın Coweta ilçesinde meydana gelen bir "cinayet-intihar" olayında dört kişinin öldüğünü söyledi. İlçe şerif bürosu, gelen çok sayıda ihbara yanıt veren polis memurlarının, Crabapple Court'taki bir evin garaj yolunda iki, kapısında da bir ceset bulduğunu söyledi.

İÇERİYE DOĞRU KOŞTU

Coweta İlçesi Şerif Ofisi, X'te yayınlanan bir gönderide, memurlar geldiğinde dördüncü bir kişinin konuta koştuğunu ve ardından bir silah sesi duyulduğunu söyledi. Şerif ofisi, bir SWAT ekibinin bölgeyi güvenlik altına aldığını ve daha sonra evde dördüncü kişinin cesedini bulduğunu söyledi. Yetkililer, olayı "cinayet-intihar" olarak araştırıyor.

Yine türbülans yine çok sayıda yaralı... Yolcular neye uğradığını şaşırdı Yine türbülans yine çok sayıda yaralı... Yolcular neye uğradığını şaşırdı

GÖK GÖRÜLTÜSÜ SANDIM

Ölenlerin kimlikleri, ailelerine haber verilmeden önce açıklanmadı. Bir komşu, "İlk başta gök gürültüsü olduğunu düşündüğüm yüksek bir ses duydum. Tam köşede oturuyorum. Büyük bir şok yaşadım. Bu çılgınlık" şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA BİLGİ SAĞLANACAK

Coweta İlçesi Şerif Ofisi, soruşturma ilerledikçe daha fazla bilgi sağlayacağını söyledi. Olayla ilgili bilgisi olanlardan Emniyet güçlerine haber vermeleri istendi. ABD'de son dönemde "cinayet-intihar" vakalarında ciddi bir artış gözlemlendi. Bunun birçok sebebi bulunuyor. Uzmanlar; ekonomik problemlerin bunda başı çektiğini söylüyor. Aynı zamanda ruhsal sıkıntılar da bu tip trajedileri tetikleyebiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ