Nisan ayında 17 yaşındayken Sacramento'da kaybolan Isabel Gallego, Portland kentindeki polisin, kendisiyle birlikte olduğu iddia edilen adamı gözaltına almasının ardından bulundu. Sacramento Polis Departmanı, resmi duyuruyu yaptı. Gallego'nun durumu veya nasıl bulunduğu hakkında çok az ayrıntı verdi.

BU SÜREÇTE ONUNLAYDI

Polis sosyal medyada yaptığı paylaşımda, kızın güvenli bir şekilde bulunduğu ve ailesiyle yeniden bir araya getirilmesi için planlar yapıldığını kaydetti. Şu anda 18 yaşında olan Gallego'nun Nisan ayında kaybolduğu bildirildi. Polis aradan geçen zamanda 25 yaşındaki Kyree Jackson ile birlikte olduğuna inanıldığını söyledi.

BAĞLANTI AÇIKLANMADI

Sacramento polisi tarafından yapılan paylaşımda, Portland Polis Bürosu'nun, Kyree'yi bulduğunu ve hakkında çıkarılan yakalama emri nedeniyle tutukladığını söyledi. Multnomah İlçe Hapishanesi kayıtlarında suçlamalar listelenmiyor. Polis ayrıca tutuklanmasının Gallego'nun kaybolmasıyla nasıl bağlantılı olduğunu da söylemedi.

KADINLARI SATIYORDU

Ancak Sacramento İlçesindeki iki tutuklama emri; Jackson'ın yasa dışı ateşli silah bulundurma ve motorlu taşıt çalma suçlamalarıyla arandığını gösteriyor. Lise son sınıf öğrencisi Gallego, ailesi tarafından en son 19 Nisan gecesi görülmüştü. Annesi Julie Gallego, gencin telefonunu odasında bıraktığını ve yanında sadece bir sırt çantası olduğunu söylemişti. Kyree Jackson'ın, kadınları para karşılığında satan bir kişi olarak bilindiği de öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ