San Francisco 49ers'ın oyuncusu Ricky Pearsall, bir soygun girişimi sırasında göğsünden vuruldu. Takım, Ricky'nin durumunun ciddi olduğunu doğruladı. San Francisco Polis Departmanı'nın verilerine göre; 17 yaşındaki bir çocuk, Pearsall tek başına yürürken silah zoruyla soygun girişiminde bulundu.


SİLAH ATEŞ ALDI


İkili arasında çıkan tartışmada her ikisi de yaralandı. Ricky, silahı çocuğun elinden almaya çalıştı. Bu sırada çok sayıda kurşun ateşlendi. Polis Şefi William Scott, şüphelinin Kaliforniya'da yaşadığını ve kaçmaya teşebbüs ettikten sonra yakalandığını söyledi.


ÇOCUK MAHKEMESİNDE


San Francisco Bölge Savcısı Brooke Jenkins, basın toplantısında şüpheliye yönelik suçlamaların çocuk mahkemesinde yapılacağını söyledi. Polis, saldırının olası nedenini açıklamadı ancak hırsızlık üzerinde duruluyor.


KORKUNÇ VE NADİR


Polis şefi, şüphelinin tek başına hareket ediyor gibi göründüğünü söyledi. Scott, olayda yalnızca bir silahın bulunduğunu ve bunun da ele geçirildiğini açıkladı. San Francisco Belediye Başkanı London Breed, basın toplantısında soygun girişimini Korkunç ve nadir görülen bir olay olarak nitelendirdi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ