ABD'de Pineville Polis Departmanı, Wayne S. "Butch" Worden'ı hayvanlara ve çocuklara karşı sapıkça eylemlerinden dolayı tutukladı. Yapılan basın açıklamasına göre; 64 yaşındaki Worden, Askeri Karayolu üzerindeki evinde tutuklandı. Ancak dedektiflerin soruşturmayı sürdürdükleri belirtiliyor.

Müslüman kadının çocuğunu boğmaya çalışmıştı: Tekrar tutuklandı! Müslüman kadının çocuğunu boğmaya çalışmıştı: Tekrar tutuklandı!

Hakkındaki inanılmaz suçlamalar ise 1087 hayvanın cinsel istismarı, 109 gencin dahil olduğu pornografi ve 43 çocuğa yönelik taciz şeklinde sıralandı. Bu rakamların daha da artması bekleniyor.

13 YAŞINDAN KÜÇÜKLERDİ

Hapishane kayıtlarına göre; mağdurların büyük bölümü 13 yaşından küçük çocuklardı. Üstelik talihsiz gençlerin arasında 17 yaşından büyük kimse yoktu! Şu anda mahkeme için bir tarih belirlenmedi. Worden hapiste kalmaya devam ediyor. Hayvanlara yönelik cinsel saldırılarıyla ilgili ayrıntılar paylaşılmadı.

Adamla ilgili bilgisi olan herkesin Emniyet güçlerine ulaşması istendi. Çünkü daha birçok sapık eyleme imza attığı düşünülüyor. Büyük bir ihtimalle eşi benzeri görülmemiş bir ceza alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ