Köpekbalıklarına tutkun olan Floridalı bir adam, yakın zamanda nadir görülen bir genetik hastalığa sahip muhteşem bir hayvan yakaladı. Bu anları videoya da çekti. Limon köpekbalığının, piebaldizmi (dominant bir deri ve saç hastalığı) sorunu bulunduğu ve bu sebeple siyah-beyaz bir görünüme sahip olduğu belirtildi.

Vahşi hayvan,  Florida'nın Cape Coral kentinin yaklaşık 30 mil batısında bulunan Captiva Adası açıklarında yakalandı. Videoda adamın onu sudan çıkarıp incelediği görülüyor.

İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: İki şeye dikkat çekti! İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: İki şeye dikkat çekti!

NEREDEYSE HİÇ GÖRÜLMEMİŞTİ

Sonrasında ise onu tekrar denize bıraktı. Köpekbalıklarında bu genetik hastalık neredeyse hiç duyulmamıştı. İhtimalin 100 milyonda 1 olduğu kaydedildi. Balıkçılık uzmanı Rob Chapman, "Böyle bir köpekbalığını görme şansınız resmi olarak 100 milyonda birdir" yorumunu yaptı.

Sosyal medyadaki kullanıcılar ise ona hayran kaldı. Hayvanın güzelliğine vurgu yapılırken bir kullanıcı onun dövmesini yaptıracağını belirtti. Kısa süre karada incelenen hayvanın rengi dışında oldukça sağlıklı olduğu kaydedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ