Yetkililer, Floridalı bir annenin, 10 yaşındaki kızını 20 dolara satmaya çalıştığı iddiasıyla tutuklandığını söyledi. Dedektiflere göre; cani anne, kızını seks karşılığı para talebiyle daha önce de sapıklara önermişti!

Bir anaokulu öğretmeninin, yakınlardaki evsizler barınağına yemek bıraktığı sırada 32 yaşındaki annenin ona yaklaştığı ve kızını göstererek, "20 dolar verirsen onu da alabilirsin" dediği ortaya çıktı. Başka bir adam da soruşturmacılara, cani kadının 5 dolar karşılığında kızıyla cinsel birliktelik yaşayabileceğini söylediğini belirtti.

BULUNDUĞUNDA AĞLIYORDU

Şerif ofisi, adamın başlangıçta suçu bildirmediğini ve olanları polise ancak kendisini sorguladıktan sonra anlattığını söyledi. 10 yaşındaki zavallı minik, bulunduğunda ağlıyordu ve açtı. Günlerdir banyo yapmamış gibi görünüyordu.

Anne; çocuk istismarı ve reşit olmayan bir çocuğu para veya mülk karşılığında satmak veya teslim etmek suçlamasıyla tutuklandı. Hastaneye kaldırılan kızın "ciddi derecede uyuşuk" olduğu belirlendi. Yetkililere göre; zavallı minik şu anda güvenli bir ortamda. Çocuğun kimliğini korumak için kadının adı da açıklanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ