F.Bahçe UEFA Konferans Ligi’nde gruptaki ikinci maçında Spartak Trnava karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, hem grupta 2’de 2 hem de galibiyet serisini 15 maça çıkarmak istiyor. Sarı-Lacivertli takımda sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eren Cengiz Ünder kadroda yer almadı. Sakatlıklarını atlatan Miha Zajc ve Serdar Aziz ise Spartak Trnava karşısında formasına kavuşacak. Sakatlıktan yeni çıkan Serdar Aziz’in riske edilmeyerek maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. 


Ne de olsa Avrupa'nın Aslanı! ManU'yu dize getirdi Ne de olsa Avrupa'nın Aslanı! ManU'yu dize getirdi

İSMAİL KARTAL STOPERDE ROTASYON YAPAMAYACAK

Tecrübeli teknik adam bugünkü maçta ilk 11’de rotasyona gidecek ve as oyuncularını dinlendirerek daha az süre alan oyunculara şans tanıyacak. Serdar Aziz’in sakatlıktan yeni çıkması, Samet’in de listede olmaması nedeniyle teknik direktör İsmail Kartal stoper hattında rotasyon yapamayacak. Stoper hattında Becao-Djiku ikilisinin görev yapması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam, stoper hattı dışındaki mevkilerde geniş kapsamlı bir rotasyon yapacak. Teknik direktör İsmail Kartal’ın İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Dzeko gibi isimleri dinlendireceği, bu isimlerin yerine Oosterwolde, Crespo, Mert Hakan, Kent, King ve Batshuayi’ye görev vermesi bekleniyor. 

ÖN LİBERODA CRESPO, FORVETTE BATSHUAYİ İLK 11’DE

Kalede Livakovic yer alacak. Savunmada Osayi Samuel-Becao-Djiku-Oosterwolde savunma dörtlüsü görev yapacak. Orta saha merkezde Crespo-Fred ikilisi, orta alanın sağında Kent, orta alanın solunda King, 10 numara pozisyonda Mert Hakan, forvette ise Batshuayi görev yapacak. Tecrübeli teknik adamın Dzeko, İrfan Can Kahveci, Ferdi Kadıoğlu, Szymanski ve Tadic’i hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçını düşünerek dinlendirecek.

Aslan’ın zaferini böyle manşet yaptılar! “Utanç verici mağlubiyet!” Aslan’ın zaferini böyle manşet yaptılar! “Utanç verici mağlubiyet!”

4 İSİM UEFA LİSTESİNDE YER ALMIYOR

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe’de Samet Akaydın, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor UEFA'ya bildirilen 23 kişilik kadroda yer almıyor. 

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ