Kâğıthane Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için maddi imkânları kısıtlı öğrencilere destek olmak amacıyla önemli bir projeye imza attı. Belediye, 10 bine yakın öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtarak, onların eğitim sürecinde ihtiyaç duyacakları temel gereçleri temin etti. Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Eğitim, toplumumuzun geleceği için en büyük yatırımdır" dedi.


Dağıtılan malzemeler arasında defter, kalem, silgi, kalemtıraş ve boya setlerinin yanı sıra her öğrenciye uygun okul çantaları da yer aldı. 


Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, eğitime olan desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimden geri kalmaması için projeler geliştiriyoruz. Bugün de 10 bine yakın öğrencimizin eğitim ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hiçbir çocuğumuzun maddi imkânsızlık nedeniyle eğitimden geri kalmasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı.


100 ‘Ü AŞKIN PROJE HAYATA GEÇTİ


Öztekin ayrıca Kâğıthane Belediyesi olarak 53 farklı projeyi hayata geçirme sözü verdiklerini ve şu ana kadar 100'ü aşkın projeyi gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, eğitim alanındaki yatırımların önemine dikkat çekti. 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL