Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Antalya'da 600 dairesinin olduğunun ortaya çıkmasıyla büyük tepki topladı. Açıklama yapan Altınok, "600 dairem varsa adıma kayıtlı ben beyannamede vermediysem istifa ederim ama bana bu yalanı atan Sayın Yavaş’ın da bir konuşması var. 600 dairesi varmış niye beyanda bulunmadı ben de dedim ki 600 tane dairem varsa tapusunu çıkarsınlar ben istifa edeceğim yoksa zerre onurları varsa..." diyerek kendini savundu.

Eski Ulaştırma Bakanı İbrahim Aysoy, hayatını kaybetti Eski Ulaştırma Bakanı İbrahim Aysoy, hayatını kaybetti

600 daire olayı henüz unutulmamışken, Keçiören Belediyesi'nde yeni bir skandal daha ortaya çıktı. AKP'den CHP'ye geçen Keçiören Belediyesi'nde Turgut Altınok’a ve üst yöneticilere tahsisli 9 odalı lüks otel olduğu ortaya çıktı.

Keçiören Belediyesi Başkanı Mesut Özarslan, gizli girişli otele ilişkin bilgi verdi.

Keçiören'in yeni Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Altınok'un yönettiği Keçiören'de Aile Terapi Merkezi'nde gizli girişi olan ve sadece yöneticilere hizmet veren 'otel' tespit ettiklerini duyurdu. Özarslan gizli girişli otelin ne amaçla kullanıldığını bilmediklerini belirterek, "Orası bizim TOGEM dediğimiz bir binamızmış. Bizim arkadaşlar envanteri görme adına gezdiklerinde böyle bir yapıyla karşılaşmışlar. Bu yapımızın altında terapi merkezi, bir tarafında otel gibi kullanılan odaları ve bir tarafında da sayın eski belediye başkanımızın Turgut Bey'in kullandığı odalar var. Onları görüntülediler." dedi.

"BELEDİYEYE YAKIŞMIYOR"


"TOGEM binasını dediğim gibi Keçiören Belediyemizin şirketine vereceğiz. Orada daha aktif olan, çalışan ve halkın da içerisine girip de dertleriyle beraber olan bir şirket haline dönüştüreceğiz." diyen Mesut Özarslan, "Üst düzey yöneticiler, başkan tarafından kullanıldığı yönünde söylemler var. Biz oradaki kullanılan otel gibi odalardan vs. bunların belediyeye yakışmadığını düşünüyoruz. Biz de orayı daha nasıl aktif hale getirebiliriz, halka hizmet hale getirebiliriz onun derdindeyiz ve bunun üzerine gideceğiz. Geçmişte olan geçmişte kaldı. Biz bulunduğumuz coğrafyaya, bulunduğumuz ilçemize şehadet getiren, halkına hizmet eden binalar haline getireceğiz bütün alanları."

Kaynak: HABER MERKEZİ