04:00 Sağlık

Yüksek tansiyon olarak da bilinen hipertansiyona ilişkin yapılan son araştırmalar, hastalığın günlük hayatın birçok alanında bireyi olumsuz etkilediğini gösteriyor.

03:00 Kültür Sanat

"Rus Müzik Müzesi", başkent Ankara'da bulunan Türk-Rus Dostluk Evi'nde açıldı.

02:00 Yaşam

Bitlis Valiliği tarafından hayata geçirilen ‘İlimizi Tanıyalım’ projesi kapsamında bir grup öğrenci kentin tarihi ve turistlik mekanlarını gezdi.

01:19 Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in geçtiğimiz günlerde ayrıntılarıyla birlikte açıkladığı kamuda tasarruf dönemi başladı. Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

01:00 Yaşam

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Engelliler Haftası kapsamında 25 engelli bireyi bir günlüğüne temsili askerlik yaptırdı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nın bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, engelli bireyler askerlerle aynı koğuşu paylaştı, aynı karavanadan yemek yedi, eğitim aldı ve yemin ederek vatan borcunu ödemenin gururunu yaşadı. Törene, engelli bireylerin aileleri de katılarak bu özel anlara ortak oldu.

00:43 Gündem

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına, Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı.

00:34 Gündem

28 Şubat Davası’nda yargılanan hasta ve ileri yaştaki tutuklu komutanlar Fevzi Türkeri, Cevat Özkaynak, Yıldırım Türker ve Erol Özkasnak; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla affedildi.

00:32 Sağlık

Uluslararası Sağlık Zirvesi’nde sergilenen Da Vinci Ameliyat Robotu, yerli ve yabancı katılımcıların ilgi odağı oldu.

00:30 Gündem

6-8 Ekim olayları sonrasında Selahattin Demirtaş’ın Güneydoğu’da halkı sokağa döktüğü ve yaşananların mimarı olduğu belirtilmişti. Bugün mahkeme hem Selahattin Demirtaş hem de diğer HDP yöneticileriyle ilgili kararını verdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’dan ise olaylara ilişkin ilk açıklama geldi.

00:13 Özel Haberler

"Ajur Tekniği ile Seramik Dekor Atölyesi" yeni hobiler edinmek isteyenlerin ve sanatın büyüsüne kapılmak isteyenlerin gözdesi haline geldi.