Netflix, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimlerin yer aldığı Şahraman’ın 2. sezonunu öznümüzdeki günlerde takipçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Eda Erdem onu tanımamıştı: 'Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan o anları anlattı! Eda Erdem onu tanımamıştı: 'Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan o anları anlattı!

İlk sezonuyla çok beğenilen ve birçok ödüle sahip olan dizi yeni bir ödüle daha layık görüldü. Hacettepe Üniversitesi Kristal Geyik Ödülleri'nde Yışın En İyi Dijital Projesi seçildi. 

Ekran Resmi 2024 04 30 16.24.37

Seranay Sarıkaya geçen aylarda 2. sezonu anlattı ve şu ifadeleri kullandı; “İkinci sezon artık bütün kartların açıldığı ve savaşın içeride ve dışarıda herkes için başladığı bir sezon. Şahsu, ona yüklenen ağır sorumlulukla bir karar aşamasında. Ben bunu böyle ele alıyorum tabii.

Bunlar sembolik, anlatımı kuvvetlendirmek için kullanılan metaforlar. Bizden büyük, engel ya da etken olamayacağımız oluşumlar, dönüşümler karşısında nasıl tepkiler veriyoruz. Biz de güçlenmek için kendi cephemizde savaşıyor muyuz yoksa ne uğruna olursa olsun öylece geçip gitmesini seyrediyor muyuz? Ben seyirci kalmayı değil yine oyuncu olmayı seçiyorum sanırım...”

Muhabir: DEMET SAROVA