'2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı' '2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı'

Ryan Gosling ve Emily Blunt'ın başrolde olduğu David Leitch'in yönettiği aksiyon-komedi filmi The Fall Guy'ın Los Angeles galası dün gerçekleşti. 

Gosling, Saturday Night Live'ın yıldızı Mikey Day'in de eşlik ettiği kırmızı halıda Beavis ve Butt-Head kıyafetleriyle boy gösterdi.

Ekran Resmi 2024 05 01 14.05.25

"ONLAR ŞOV DÜNYASININ ÇALIŞKAN İNSANLARI"

Dublörleriyle aynı kıyafeti giyerek galaya gelen Ryan Gosling, filme "dublör topluluğuna aşk mektubu" adını verdi. Ünlü isim gösterimden önce "Onlar şov dünyasının en çalışkan insanları. Bu film, akrobasi gösterilerine Oscar kazandırmak için yapılan dev bir kampanyadan başka bir şey değil. Biz bu filmlerin yüzüyüz ama filmleri gerçekten ekipler yapıyor ve bu onlara bir aşk mektubu." dedi. 

Film için 1980'lerde yayınlanan ABC dizisinden esinlenildi. The Fall Guy, Alphabet Network'te 5 sezon boyunca yayınlandı ve 100'den fazla bölüm üretildi. The Fall Guy filmi 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Muhabir: DEMET SAROVA