Sizi nasıl bir gün bekliyor? 17 Mayıs  günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 17 Mayıs günlük burç yorumları

Bir süredir birlikte olan ünlü şarkıcı Reynmen ve sevgilisi Emire Cansu Kurtaran çifti evlilik kararı aldı. Çift haberi sosyal medya hesaplarından duyurdular. Haberi Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. 

Treyn 1

Reynmen sosyal medyadan yaptığı paylaşımla evleneceğini duyurdu. Emire Cansu Kurtaran 'İlk ve son aşkıma evet dedim' notunu düştü. 

E M I R E E 1

Çift geçen aylarda Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk olmuş, Çınar'ın "Yüzün parlıyor, aşk sana iyi geldi." yorumu karşısında utanmış,  "Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı, aşk benim için hayatı anlamlandırmamı sağlayan bir his oldu." sözleriyle dikkat çekmişti. 

Fenomen, "Hayalinde evlenmek, baba olmak var mı?" sorusuna ise "Evet var. Geçen hiç tanımadığım biriyle böyle bir muhabbete girdim ve böyle bir düşüncemin olduğunu hissettim. Bana yaşatılamayan şeyleri daha iyi yapma fikri bencilliğiyle var." yanıtını vermişti. 

Muhabir: DEMET SAROVA