Dünyaca yıldız Megan Fox, hayranlarına geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında cilt bakımı rutinine bir göz atarak , taze yüzlü yeni fotoğraflardan oluşan parlayan teninin ardındaki sırrı ortaya çıkardı.

“Cildim kuru, hassas ve akneye yatkın, yara izleri var (🔥😍) Çok sayıda güzellik cihazım var (muhtemelen hepsi) ama @geske.beauty.tech'in sonic termo yüz fırçası gözeneklerimi korumak için en sevdiğim araç.."

Resimlerde, yakın zamanda saçlarını maviye boyayan Fox , dekolteli, uzun kollu siyah bir üst giyerken ve Geske Sonic Thermo Yüz Fırçasını yanağına doğru tutarken banyo aynasının karşısında poz verdi.

“Jennifer'ın Vücudu” oyuncusu saçlarını kelebek bir tokayla yarıya kadar toplamış, telefonunu havaya kaldırarak Popsockets Hogwarts Kalesi telefon kılıfını , uyumlu Ölüm Yadigarları kavrama yeri ve boncuklu kayışıyla gösteriş yapmıştı.

Gerginlik bitmedi: Kemal Doğulu ve Kadir Doğulu arasında neler oluyor? Gerginlik bitmedi: Kemal Doğulu ve Kadir Doğulu arasında neler oluyor?

Fox, Instagram Hikayesinde fotoğraflarda "herhangi bir fondöten sürmediğini", "sadece kapatıcı ve krem ​​allık" kullandığını sürdürdü.

Bazı hayranları"Megan Fox yüz fırçası aldı, ben de yüz fırçası aldım" diye yazan biri gibi - onun temiz cildini överken, diğerleri üçüncü fotoğraftaki pembe Geske yüz rulosunun (40 dolar) olduğunu belirtmekten kendini alamadı. yetişkin oyuncağına benziyordu.

Bir Instagram kullanıcısı "Son fotoğrafta aklım çöpe gitti" yazarken, bir başka hayran ise "Bir dakikalığına son fotoğrafta başka bir şey olduğunu düşündüm " diye ekledi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ