Sanat camiasında yakın dostlukları ile tanınan Türkiye'nin başarılı oyuncularından Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ'un bir süredir aralarının açık olduğu gündeme gelmiş, iki ismin uzun zamandır hiç bir arada görünmemesi de bu söylentileri destekler gibiydi.  

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, birbirlerini sosyal medya hesapları Instagram'dan takip etmedikleri de sık sık gündeme gelmiş geçen haftalarda Çağatay Ulusoy "Zaten ikimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Bizim birbirimizi takip durumumuz olmamıştı zaten. Tabii benim işlerim ve onun işleri... Ardından da çocuğu oldu o yüzden biraz görüşemiyoruz bu sıralar. Kurt Efe de çok tatlı maşallah." sözleriyle iddialara son noktayı koymuştu. 

Ardından Kıvanç Tatlıtuğ da "Bir şeyleri birisi çıkartıyor, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Dostluklar Instagram takibiyle mi pekişiyor?" diyerek iddiaları yalanlamıştı. 

S D8653F76Be5D5Cb40098Ebbfde337Fb5C0E8Bba2

Jamie Foxx ve Cameron Diaz’lı 'Back in Action’ ile Netflix'e geliyor! Jamie Foxx ve Cameron Diaz’lı 'Back in Action’ ile Netflix'e geliyor!

İki ünlü isimle ilgili yeni bir söylenti bugün magazin gündemini meşgul etti. Sosyal medya üzerinden yayılan bir iddiaya göre iki dostun aralarının açılma nedeni Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in kardeşi. Ulusoy Başak Dizer'in kardeşiyle sevgili olduktan sonra aniden ayrılıp, eski aşkı Duygu Sarışın'a dönünce çift Ulusoy'a karşı tepki almış ve bu olay sonrasında,  iki arkadaşın arasına giren soğukluk tekrar düzelmemiş. 

Muhabir: DEMET SAROVA