Özel hayatı ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise'nin adı sık sık farklı isimlerle aşk dedikodularına karışmaya devam ediyor.  En son sahne kostümü verdiği frikikle konuşulan ünlü ismin adı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile anılmıştı. Muhabir Online kameralarına takılan Hadise iddialara yanıt verdi. Şarkıcı konuyla ilgili; "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." ifadelerini kullandı.

S Cb39Caa129885F7A2E831B9Df5C8Dad154C75185

Suikastın ardından yeni gelişme! Sırada o Başbakan var Suikastın ardından yeni gelişme! Sırada o Başbakan var

LÜSK DÜŞKÜNLÜĞÜ AŞKI BİTİRDİ

Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın dillerden düşmeyen aşkı Ocak ayında son bulmuştu. Yılbaşını birlikte geçiren ikili ilerleyen günlerde birlikte çekilen fotoğraflarını da profillerinden kaldırarak ayrılıklarını ilan etmişti. İddilara göre ilişkiyi Devrim Özkan'ın lüks ve sonu gelmeyen istekleri bitirdi.

2B Fn Kmbj G0 Kr2W7 R F Kfg Mw

SON HAMLESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Oyuncu geçen ay ise sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenince aşk yaşadıkları söylentisi çıkmıştı. Devrim Özkan ise söylentilere yanıt vererek sadece arkadaş olduklarını ifade etmişti.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan’la ilgili son gelişme ise futbolcunun eski aşkını unutamadığı şeklinde yorumlandı. Ne Gemiler Yaktım dizisindeki minik rol arkadaşı Melisa Duru, Devrim Özkan’la fotoğrafını paylaştı. Devrim Özkan da paylaşımı hikayesinde alıntıladı. Torreira ise o paylaşımı beğendi.

Muhabir: DEMET SAROVA