Son olarak atv'de ekrana gelen Safir'de seyirci karşısına çıkan Gizem Karaca dizi ve filmlerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili konuştu. Gizem Karaca;  "Her şeyini bildiğin partnerinle oynuyorsun. 3-2-1 kayıt öpüşüyorsunuz. İyi öpüştük diyemiyorsun. O neydi ya da diyemiyorsun. Hiç olmamış gibi devam ediyorsun. Hiç olmamış gibi devam ediyorsun. Bir boşluk anı oluyor. Tekrar çekiyorsun. Garip bir saçmalık." dedi. 

Ekran Resmi 2024 04 30 13.52.04

Jamie Foxx ve Cameron Diaz’lı 'Back in Action’ ile Netflix'e geliyor! Jamie Foxx ve Cameron Diaz’lı 'Back in Action’ ile Netflix'e geliyor!

ŞIKLIĞIYLA PARILDADI

Ünlü isim geçen ay Moskova Fashion Week'e katılmış, şıklığı ve güzelliğiyle geceye damga vurmuştu. Dizide Güneş karakterine hayat veren oyuncu Güneş’in kendisi için anlamının çok özel olduğunu söylemiş ve “Güneş yaşam kaynağıdır, güzel olduğu kadar tehlikelidir. Tüm gezegenler onun etrafında döner.

Ekran Resmi 2024 03 08 14.49.56

Bu yüzden genel olarak güneş simgesini çok sık kullanırım günlük hayatımda, üstümde başımda, yaptığım resimlerde ve genel olarak evimin dekorasyonunda. Karakter ismimin Güneş olduğunu duyunca çok şaşırdım. Bazı tesadüfleri çok seviyorum. Demek ki çağırdım. Güneşi gerçekten bir Güneş gibi güçlü ve merkezde bir karakter olarak kurmak istiyorum.'' demişti. 

Muhabir: HANDE DURMAZ