İlk sezonu ile fenomen hale gelen, Giray Altınok’un performansıyla büyük beğeni toplayan ''Prens'' dizisinin ikinci sezonu BluTV'de izleyiciyle buluşuyor. Tiplemeleriyle adından söz ettiren oyuncu bu defa geçirdiği hastalık sonrası yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

S 98B1771Ee64Bc269420Fe010B7Fee8A9Af3Ae448

Ciğer enfeksiyonu geçiren oyuncunun sesi değişince Haluk Bilginer'e benzedi. Altınok sosyal medyadan 'O oyuncudan kahreden haber' notunu düşerek bir video paylaştı ve "Dostlar selam. Küçük bir ciğer enfeksiyonu geçirdim. Şu an çok iyiyim. Fakat sesim hâlâ düzelmedi. Doktor 'Hastalık seni Haluk Bilginer'e dönüştürmüş' dedi. Umarım sesim böyle kalır, umarım hiç değişmez." sözleriyle sevenlerini güldürdü. 

Eda Erdem onu tanımamıştı: 'Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan o anları anlattı! Eda Erdem onu tanımamıştı: 'Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan o anları anlattı!

Öte yandan ünlü isim yeni dizisi “Karşılaşmalar”la izleyiciyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. MGX Film imzalı 10 bölümlük dizi de kadrosuyla dikkat çekiyor. Dijital bir platformda yayınlanacak dizide Kerem Özdoğan, Mahir İpek Sarp Apak, Erdem Yener, Uraz Kaygılaroğlu, Sinem Kobal, Cem Gelinoğlu, Bora Akkaş, Şükrü Özyıldız, Melis Babadağ, Zerrin Sümer, Aysima Ateşeduran, Yunus İmğa, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Bahar Süer, Deniz Hamzaoğlu ve Muttalip Müjdeci oynayacak. Dizinin yayınlanacağı dijital platform önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Muhabir: SERKAN BAYAR